yarin yanagindan gayri paylasmak icin herseyi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yarin yanagindan gayri
  2. gelin canlar bir olalim yar yanagindan gayri
  3. hayati paylasmak icin
  4. gayri ihityari gayri muslim
  5. yarin yaltaklanmamak icin bugun alcakgonullu ol
  6. ali yarin icin verilen matematik odevleri neydi ya
  7. yarin ise gitmek icin erken kalkan uuser
  8. yarin ise gitmek icin erken yatan uuser
  9. got yanagindan makas almak
  10. zall in yanagindan makas almak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin yanagindan gayri paylasmak icin herseyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin yanagindan gayri paylasmak icin herseyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin yanagindan gayri paylasmak icin herseyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin yanagindan gayri paylasmak icin herseyi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» atilla saral » introduce a little anarchy » cem mumcu » esegin sikine kelebek konmasi » ankara savasi » hayata dair ic burkan detaylar » vicky cristina barcelona » a little piece of heaven » suzuk » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » tepetaklak » tansas » bir dokun bin oh isit » kreatif yazar » fewzi1907 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cia kurtleri » ilk gecesinde moderator olan yazar » john leshiba mosheou » sevdicegin ruyasinda olmak » holysin » kafasi guzel entry giren yazar » kadinligin 21 hikayesi » mozart kv » basliga gore oy vermek » ruh hastasi » ben bu yaziyi sana yazdim » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » tata nano » nazan ile izzet in cocuklari » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki