yarin ugrunda olmek var donmek yok 

kapat
  1. seven kişinin feryadıdır...
    yarin * uğrunda ölmek var dönmek yok.
    #1598542 (cadi findigi, 02.05.2007 14:44)
  2. "yarin uğrunda ölmek var geri dönmek yok "şeklinde bora öztoprak'ın son albümünün çıkış parçasında geçen cümle.
    #1599544 (5091, 02.05.2007 18:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin ugrunda olmek var donmek yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin ugrunda olmek var donmek yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin ugrunda olmek var donmek yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin ugrunda olmek var donmek yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» olur olmaz yere » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » nur cintay akoz » sol elle entry girmek » kizlar tuvaletine iseyen erkek » akp » atilla saral » netsozluk » uludag sozlugu satmak » utanc dolu turk vatandasi » ekspres » toto » sevgilinin olmesi » kablettarih » marty friedman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » endoktrinasyon » plakasini aldin mi » erkekleri tavlama yontemleri » huzunlendiren monologlar » isim sehir » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » roze » ordekbasi » personel servisinde uyuyan adam » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » siirim geldi birakin beni » ustad » gun donumu » hamam bocegi » aqua quorum