yarin teninin sicagi 

kapat
  1. yarin yanında uzanırken felan hissedilebilecek sıcaklık. insanın içini 1000 kalorifer gücünden daha çok ısıtır. bir de nefesinin sıcaklığı böyle tatlıdır yarin.
    #3842381 (sanirim osurdum, 20.08.2008 01:26 ~ 01:27)
  2. kışın soğukluğunda soba görevindedir lakin yazın bunaltır.
    #3842411 (iyipekimadem, 20.08.2008 01:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin teninin sicagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin teninin sicagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin teninin sicagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin teninin sicagi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kriz miriz bahane gider kismak sahane » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » baslik ve nick uyumu » domination nation » temel demirer » gonulcelen » kadinligimi hatirlatacak erkege ihtiyacim var » introduce a little anarchy » yenebilme ihtimali » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » the way » gozunu acmayanin gotunu acarlar » tasaklarim » basarisizliga meydan okumak » elhamdullilahi rabbul alemin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tool dinliyorum cok coolum abi » hikmet » vicky cristina barcelona » turkiye nin en gereksiz unluleri » no tusu » inheritance vice » 2 milyonluk kosovalilar ve 20 milyonluk kurtler » ka ri bahir » yalcin kucuk » vincent price » fethullah gulen » apartman sakinlerin aslinda sakin olmamasi » son ada » darryl roberts » wikipedia nin kapatilmasi