yarin sinemaya gidelimmi diye 10 kisiyi aradim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. televizyonda yayinlanir diye sinemaya gitmemek
  2. televizyonda film var diye sinemaya gitmeyen tip
  3. yarin diye bir sey yoktur
  4. butun gun yarin ne giyecegim diye dusunen kiz
  5. bugunum yarin olsa diye dusunmek
  6. omrumce aradim
  7. aradim seni
  8. hep seni aradim
  9. yuzunu aradim gectim
  10. her kadinda seni aradim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin sinemaya gidelimmi diye 10 kisiyi aradim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin sinemaya gidelimmi diye 10 kisiyi aradim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin sinemaya gidelimmi diye 10 kisiyi aradim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin sinemaya gidelimmi diye 10 kisiyi aradim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zor gunlerden geciyoruz » sokakta dondurma yalayan afet » turkiye de krizin nicel gostergeleri » 29 kasim 2008 » the great debaters » bisiklete tecavuz eden adam » haybeden gercekustu ask » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » bir arkadasim ekolu » vok baligi » tas ustu » kablettarih » tkp » nuri bilge ceylan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » orospu cocugu » birinci hudaverdi » hattat yusuf sezer » yildizsozluk » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » laikci aforizmalar » arkadasi kizlarin ustune itelemek » laughing out loud » easy » kurt degil kurdistan dusmani olmak » hayal » basliga gore oy vermek » derin ruh » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » dask