yarin safaktan itibaren 

kapat
  1. yarın şafak saatinde,niye beyazlanacaksın kır?
    gör sen,gideceğim; beni dinlediğini biliyorum
    olacağım orman içinde,dağlar arasında olacağım.
    sonra; artık uzun zaman senden uzak kalacağım...

gözlerim tayin edecek düşüncelerimi,yürüyeceğim,
    bakmaktan başka hiçbir şeysiz,hiçbir gürültüyü duymaksızın.
    yalnız, tek başıma belim bükülüp ellerim kavuşacak.
    ve, gün kederle dolup; benim için gece olacak...

ne, bakacağım akşamın kaybolup gidişine
    ne de, uzaklarda şiirimsi yelkenlerin inişine.
    ve, geldiğim zaman; bırakacağım sana dalgalı
    bir yeşil buket ki; çiçekli ve fundalı

*
    #1255765 (mulayim, 04.02.2007 04:11 ~ 04:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin safaktan itibaren başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin safaktan itibaren ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin safaktan itibaren nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin safaktan itibaren. Copyright of the articles are belong to their authors.

» donanma kupasi » rei » amina koyayim » nuri pakdil » 41 » durduk yere pasta kesmek » doktor yazarlar » carsi » bir dokun bin oh isit » nefes alsin yeter » o kiz bu kiz » dessembrae » love is wicked » ulker coko misket » aclik kader olamaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adanali » gabry ponte » am paparasi » dunyada en guzel bas kurt basidir » besibirarada » sikayetvar com » solmak » bayhan gurhan » ataturk un ilk kez yayinlanan goruntuleri » inheritance vice » nisaiyeci » 17 kasim teror orgutu » matematik » kim smith » mario jardel