yarin sabah kavusuyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yarin sabah anan versin bana dersi
  2. chirurgus ile sagligima kavusuyorum
  3. sabah sabah trafik yuzunden mutlu olmak
  4. pazar gunu sabah sabah iciyoruz zirvesi
  5. sabah sabah ruyada ingilizce terimler gormek
  6. sabah sabah birileriyle kavga etmek istemek
  7. sabah sabah sozlukte caylak gormek
  8. sabah sabah ntv de banu guven i gormek
  9. sabah ile sabah gazetesi arasindaki farklar
  10. sabah sabah gelen sebepsiz nese

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kanalturk » cien anos de soledad » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » abdullah gul un sovalye olmasi » tolga yildiz » abazanov kardesler » tayfa » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » 34 can 42 » jacksparrow » alttakiler tepeye » kizilmaske » anlat demekle olmaz » chirurgus » existenz » saklambac oynarken termal kamera kullanmak » birbirine benzeyen unluler » give me five » derste uyuyan hoca » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » pc basinda yasanan piyanist santor havasi » mensei » kiz sen kimsin kimlerdensin » namik kemal » inquire » kabatas zeytinburnu tramvayi » ayse tunali » en cok yalnizlik usutur » cayir cimen geze geze oy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa