yarin pazar degil 

kapat
  1. bir cahti sıtkı tarancı şiiri.

"yarın pazar değil"

ben mi öylesine sevdalıyım,
    sen mi sahiden bunca dilbersin!
    herhalde sevişmek harika şey;
    kolların boynumdan çözülmesin.

yarın pazar değil karıcığım;
    işe gitmek var, takdir edersin.
    keşke hiç bitmeseydi bu gece,
    daha, daha çok sevişmek için
    #2377509 (galapagoslu iguana, 25.09.2007 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

yarin pazar degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yarin pazar degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin pazar degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olgun kiz » elma sekeri kiliginda partiye gondermek » izmir de su bitti » adres soran adama ana avrat duz gideceksin demek » canak anten milliyetcileri » sag bek » sabri sariogluna duyulan his » kufrun yakistigi insanlar » abd bayragini don yapan abdliler » yagsiz kaziga oturtulmasi gereken yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games