yarin olmaz 

kapat
  1. Bir anda
    Yok olur anılarım
    Gözlerim kapanırsa
    Azalır umutlarım

Bir anda
    Sisler rıhtımında
    Bekle der gölgeler
    Gün battığında

Ama ben uyandım
    Sağa sola baktım
    Doğrular içinde
    Yalana inandım

Yarın olmaz

sözlerine sahip dinledikçe eski tarzına dönse denilen ilk albümün güzel şarkılarından biridir.
    #343461 (scarface, 13.06.2006 23:14)
  2. teoman ın ilk albümünde gitarlarını yavuz cetinin talkbox ile çaldığı şarkı. dinlendiğinde gün boyunca "wuuuaawuuaaawwwwuuaaavuuvvv" diye gezmek muhtemeldir.
    #1329266 (avedis, 21.02.2007 08:48)
  3. deli - inleten nagmeler albümünden klip şarkısı..

yarın olmaz
    hemen şimdi
    dayanacak halim
    kalmadı ki
    sen istersen
    vazgeç ama
    çok geç bak
    dönüş yok geri

korkma!
    istiyorsan eğer geri
    kaçma!
    kendini yok olan seni
    vazgeçme!
    hayır demek zor mu bu kadar
    affetme!
    katlanmak,saklanmak,kul olmak
    söyle nereye kadar?

beklemekle
    bulunmaz ki
    zincirlenen
    senin hayallerin
    görmüyorsun
    işte burda
    curuttukleri
    bu yasam senin

olmadım olamadım
    dur dediler ben durmadım
    istediklerini ben yapmadım
    kaçmadım

bazen ben uyurken
    efendiler, birer birer
    yerleşirler zihnime
    uyanırım

" şimdi düşmezsem yollara
    caddelere, sokaklara
    başıboş meydanlara
    ne zaman? "
    #1699830 (brcyzdm, 29.05.2007 10:16 ~ 10:17)
  4. demet sagiroglu'nun '98 tarihli, simsicak albümde yeralan güzel bir şarkı.

sözleri de şu şekilde hatta;

Yarın Olmaz

Zaman acımasız, kalpler yapayalnız
    Günah sevap olmuş, sana düşmüş, bana yazmış

Gördüm seni gördüm, sanki bin defa öldüm
    Sevdan harab olmuş, ah ne kadar zormuş

Yarın olmaz, hayır hayır yarın olmaz
    Bıraktığın yerde aşk durmaz
    Hayal bile olsa, ah geç kalınmasa
    Yaşansa bir ömür o anda

Söz: sehrazat
    Müzik: sehrazat - emre irmak
    #1775111 (leggare, 16.06.2007 03:03 ~ 03:04)
  5. inleten nağmeler albümünü kurtaran deli şarkısı..gayet güzeldir, öğüt verici bir niteliği vardır..özellikle 1.30 dan sonra kopar şarkı..oraya kadar şarkının değiştirilmemesi tavsiye edilir..
    #1893105 (innersilence, 09.07.2007 17:25 ~ 17:29)

© 2008 - uludağ sözlük

yarin olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zenci ile flort eden zayif beyaz kiz » ibrahim tenekeci » dalgali sac » ruken demirer » galatasaray sevgisi » facebook ortaklarinin ayrilmasi » mesut ozil » my little pony » belge1 » ey guzel ulkem » hanim kos bu sefer memeyle bozdular kafayi » ulu sozluk un libidosu » cikolatali gofret » sevgiliyle dolasirken surata abanilmis top yemek » kurumus yapraga basinca gelen citirti sesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jandarma ozel harekat » x olmedi » yanagina sis sokan insan » sokak kedisi » rudolf durkovic » massive attack » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » feda olsun » tutun icen ogrenci » yazarlarin kendilerini benzettikleri unluler » kiz istemeye kerhane tatlisiyla giden erkek » perfect stranger » bi siktir git dedirten teoriler » uzuntuyu unutmak icin uyumak » zenci nicki