yarin olayim 

kapat
  1. sözleri aydın öztürk e ait olan, iç parçalayıcı türkü...

hüseyin turan ayrı bir güzel söylemiş bu türküyü...

catık kaslarını indir yüzünden,
    bırak gözlerinin harı olayım.
    içinde solmasın su yalan dünya,

bırak da yarana merhem olayım.
    uğursuz gecene uykun olayım.
    dalında ağlayan goncan olayım .
    yarin olayım...

ne yapsak da ömür atı durmaz,
    gecen günler pınarına yürümez.
    al sinen üstüne yüreğinle sar,

bırak da yarana merhem olayım.
    uğursuz gecene uykun olayım.
    dalında ağlayan goncan olayım .
    yarin olayım...
    #1766495 (gonul diyorum akil diyorlar, 14.06.2007 02:55)
  2. adamın içine oturuyor kardeşim o bağlama, o keman, o ses...
    #1766499 (gonul diyorum akil diyorlar, 14.06.2007 02:56 ~ 02:58)

© 2008 - uludağ sözlük

yarin olayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin olayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin olayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » gazino bulbulu » dunya sikine minare gotune » jean amerika nin salvaridir » anksiyete » erketede bekleyen saz ekibi » cince entry yazan yazar » liv tylor un fil yutmus hali » kaaria » nestea limon » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » baskici bir ailede yetismek » mavi lens takan yesil gozlu kiz » abdulaziz han » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » egitim sart » anilingus » smooth dancer » kemal oncel » jenna jameson » uludag ve eksi sozluk atismasi » sozlukten kiz indirmek » yobaz yazar ara fasilitesi » akdeniz universitesi » the end of the line » nightwish » benjcev » notrinova » maske » kazin ayagi oyle degil