yarin mi var 

kapat
  1. sözü, müziği oguz aksac'a ait, can yakan bir türküdür. sözleri:

Söyle bana nere gidem senden başka yarim mi var
    Gönlüm ateşlere kaldı yandım bittim harım mı var
    Kaldım bir tenha köşede gönlüm sana zarım mı var
    Yandı yürek dara düştü gelip elim tutan mı var

Tutunacak dalım mı var
    Bahar gelmiş bağım mı var
    Niye böyle tezden soldun
    Sana ahü zarım mı var

Bir bulut çöktü dağıma sürümeye yelim mi var
    Karardı bahtım çağında deli akan selim mi var
    Pervaneyim ateşine köze dönmüş narım mı var
    Söyle bana nere gidem senden başka varım mı var.

kaynak: http://www.oguzaksac.com.tr/
    #3747367 (stalker, 31.07.2008 01:18)
  2. ankarA'da canlı olarak adres bar da dinlenilecek olan türküdür.
    #3747402 (purple, 31.07.2008 01:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin mi var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin mi var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin mi var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin mi var. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkan ocakli » mazhar alanson » yaran facebook gruplari » anil aydin » rei » akasya asilturkmen » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » personel servisinde uyuyan adam » kurt degil kurdistan dusmani olmak » zweistein » hattat yusuf sezer » cakirpence » ayrimcilik » akbank » kafkasli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bugun e basacakken faka basmak » sol elle entry girmek » yeni baslayanlar icin tematik mode » kutsal dirilis kilisesi » eku » kulkedisi » robinson crusoe ve cuma » henrik nielsen » dingil ruh » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi » kaka » iman » ataturk yasasaydi yargilanirdi » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam » vok baligi