yarin istersen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu gece gel yarin istersen yine git
  2. istersen
  3. gel istersen
  4. doneyim istersen
  5. sen nasil istersen
  6. sen cik bir hava al istersen
  7. istersen tursumu kur
  8. buyut istersen
  9. bir de sozlerini istersen
  10. istersen hic baslamasin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin istersen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin istersen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin istersen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin istersen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» citen » melankolik sozluk sairinin gotunu tokatlamak » komunizm » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » latife hanim » on ikinci cumhurbaskani » kimi kimi » mete han » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » ee ne var biz de uefa kupasini aldik » 80 lerin sonunda cocuk olmak » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » kobrullah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fanatik futbol taraftari olmak » basarisizliga meydan okumak » nefes alsin yeter » jadeh » yillarca bok atip bir gun converse giymek » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » zihin jimnastigi » the notebook » ses cikarma » eskileri saklamayin » son oylanan entryleri alt alta okumak » ben bu yaziyi sana yazdim » mustafa kemal ataturk » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » entry ye cevap niteliginde entry girmek