yarin hayata bir kere daha bizim icin sikica tutun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bes kere bes 25 afferin bizim keles
  2. o kadar cok gezseydi bir kere de bizim eve ugrardi
  3. kac kere daha
  4. hayata bir daha mi gelicez be
  5. yarin bugunden daha iyi olacak
  6. yarin finalim var daha hic bakmadim
  7. gulumse yarin her sey daha kotu olacak
  8. hayattan bir kere kacinca bir daha kurtulamamak
  9. bi kere yemis bi daha yese ne cikar
  10. yatayim da yarin kalkip biraz daha aci cekerim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin hayata bir kere daha bizim icin sikica tutun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin hayata bir kere daha bizim icin sikica tutun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin hayata bir kere daha bizim icin sikica tutun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin hayata bir kere daha bizim icin sikica tutun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ismail olgay » edward norton » carla gugino » ham on rye » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » kirmizi kahve » memesi var diye hava atan erkek » army men world war » pati cekmek » ya seve seve ya sike sike » aq » leica » amina koyayim » leylifer » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » var misin yok musun » tematik entry » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » feminist » yengec dansi » yakisikli degil ama sempatik » alew hala tanisamadik » kulkedisi » yigilmak » tombis » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » baskanlik makami » merlin » uskup yoresi » gultekin avci