yarin hava parcali bulutlu olacak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. parcali bulutlu
  2. parcali bulutlu gozler
  3. yarin cok gec olacak
  4. yarin cennet olacak
  5. bir seyler olacak yarin
  6. yarin cok kayip olacak
  7. yarin bugunden daha iyi olacak
  8. gulumse yarin her sey daha kotu olacak
  9. hava 1 ytl olacak
  10. hava tum ulkede 20 derece olacak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin hava parcali bulutlu olacak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin hava parcali bulutlu olacak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin hava parcali bulutlu olacak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin hava parcali bulutlu olacak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar » imkb » perde tutturgaci » belkis akkale » anka mall » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » kabadayi » levis reklamlari » justin timberlake » turk futbolunun dunyadaki yeri » erciyes » liverpool besiktas maci hatira tisortu » icmal » latife hanim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » okula veda partisi » mim kemal oke » kartalspor » the big bang theory » siirim geldi birakin beni » yapilmis en buyuk aptallik » roma » cassio » rakamlarin dile gelmesi » atilla saral » dr cureklibatur ve bay arkin » vincent price » migfer » vangelia pandeva dimitrova » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir