yarin hallolur sanirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sanirim
  2. sanirim kusacagim
  3. ondandir sanirim
  4. sanirim bakireyim
  5. sanirim osurdum
  6. sanirim sictim
  7. sanirim hapsuracagim
  8. sanirim yapamayacagim
  9. sanirim kor oldum
  10. sanirim asik oldum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hakettiginden fazla deger goren sarkilar » bulutsuzluk ozlemi » lig radyo » bokunda boncuk bulmak » ahmet saglam » eksi oy almayi iplemeyen yazar » sen miydin » erkeklerden igrenme nedenleri » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » cunt cunt gimme more » dumbbell » itu sozluk » different world » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » cemal safi » ucretli ogretmenlik » leyla gencer » hayko cepkin i ilk kez gormek » tugba ekinci » white queen » soruya soruyla karsilik vermek » seri eksi oy veren ibne » i love you » baytar » son sozluk » en cok yalnizlik usutur » iyi geceler sozluk » extreme progressive metal » kaplumbaga cuku a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa