yarin gelirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gelirim ben
  2. gelirim
  3. ben gene gelirim
  4. belki gelirim
  5. kiz varsa gelirim
  6. on dakikaya gelirim
  7. onemliyse caldirin gelirim
  8. titresim yolla gelirim
  9. icerdeyim caldirin gelirim
  10. bes on dakikaya kadar gelirim ben

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin gelirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin gelirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin gelirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin gelirim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sikilmis gotun davasi olmaz » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » ben bu yaziyi sana yazdim » reflation » the hurt locker » sozlukte populer olma kaygisi » muglakpanda » var misin yok musun » orospu cocuklugu » hayalet gise » ben tovbemi geri aldim » tayyibim sagolsun » kobrullah » kusurat » a la folie pas du tout » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » trigger » plakasini aldin mi » kapuska » tkp » kose yazarligi yapmak » dunyada en guzel bas kurt basidir » pic ruh » ruyalarin kadini » ankara savasi » obama nin atalari turk asilli » the edge of love » catalogue » schindler s list » arda turan » kabana