yarin dolar 3 milyon 

kapat
  1. oğlum koş git un,şeker,yağ ve sigara al. iyi ama baba biz dolarla alışveriş yapmıyoruz ki. yaa sen gitsene dolara geldiyse garanti onlarada gelir.
    #1595968 (thug life nigga, 01.05.2007 22:18)
  2. istikrarlı bir ekonomi düzenine sahip olduğumuz için olması dağ yarılsa imkansız olan olaydır.Bugün 1,3770 ile güne başlayan dolar bugünkü kapanıştaki satış fiyatı 1,3780 YTL olarak belirlenmiştir.

Edit:yarınki vadeli dolar kuru şimdiden 4 kuruş inmiştir.yani 1,338 ile açılacak yarın anayasa mahkemesi'nin kararı krizi dizginlemiştir.
    #1595985 (murat 131ini satan erdener abi, 01.05.2007 22:21 ~ 22:27)
  3. her ne kadar muhtıracılar çabalasada olmayacak olan olaydır. zira sevmedikleri ak parti hükümetinin dört buçuk yıldır uygulamakta olduğu ekonomik program ve dalgalı döviz kuru böyle bir şeye izin vermeyecektir. ancak burasının türkiye olduğunu ve herşeyin olabileceğini akıldan çıkartmamak gerekir.

denizin buz gibi sularından gelen edit:

at gözlüklü zihniyet * üstdeki entryde ailesinin * görüşünü aktarmıştır. kendileri * odtu ekonomi mezunudur. yani ziyadesiyle ekonomiden anlamaktadırlar. saygılar.
    #1596013 (eurasia, 01.05.2007 22:27 ~ 10.05.2007 16:20)
  4. (bkz: o da yakındır)
    at gözlüğü takan zihniyete soruyorum bugün bu ülkenin dış borcu ne kadar?... şuanki iktidar ne kadar iç ve dış borç yapmış ve ne kadar özelleştirme yapmış bunları bir hesaplayıver. yada alenen soruyorum ey üst etrynin sahibi ekonomiden ne kadar anlıyorsun.

kızgın kumlardan serin sulara akan edit:
    (bkz: ya ben lan neyse bir şey demiyorum) "www.hazine gov.tr" gir bak ne olmuş son 4 yılda... ama akp gözlüklerini de çıkart.
    #1596101 (kel kör kirpi, 01.05.2007 22:44 ~ 12.05.2007 19:18)
  5. siyuu nickli yazar kardeşimizin açıp, kehanette bulunduğu, "eğer yarın (bugün) böyle bir şey olmazsa özür dileyeceğim" dediği, ancak özür dilemek yerine, entrylerini sildiği başlıktır... "işkembe-i kübradan atmak" tabirinin yakıştığı başlıklardandır... hayır özür dilemedin, lafını yedin anlıyorum da, entrylerini neden sildin güzel kardeşim?
    #1600496 (paleface, 02.05.2007 22:14)
  6. hakiki tükürük yalanan başlık.. tadı nasıldı bari?
    #1600503 (trablus, 02.05.2007 22:16)

© 2008 - uludağ sözlük

yarin dolar 3 milyon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin dolar 3 milyon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin dolar 3 milyon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en guvenilir kurum tsk dir geyigi » mugla dumlupinar ilkogretim okulu » hoscakal » basligin yazarin ustune kalmasi » arkasina saklanilan dogmatik kavramlar » sensin essogluesek » arda turan » topkapi sarayi nin ozellestirilmesi » fuckable » godspeed on the devil s thunder » sahin irmak » purple » batak » vatan sevgisi » kutu kaldirmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kaspersky in urkutucu kedi cirlamasi » para bozmayan taksici » system error » diyagonal » testerenin musluman olma ihtimali » hakkinda bu kadar entry girilince kovuldu sandim » scenes from a memory » tayyip oglunu askere gonder » yaran msn diyaloglari » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » bavulu kapattiktan sonra koyacak esya cikmasi » you lied » paco de lucia » cenevre » recep tayyip erdogan vs ataturk