yarin degil obur gun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yarin obur gun
  2. yarin degil evvelsi gun
  3. yarin pazar degil
  4. dinler obur dunyayi degil bu dunyayi duzenler
  5. obur
  6. obur gun
  7. ask ve obur cinler
  8. obur yazar
  9. obur dunya
  10. obur sirin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin degil obur gun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin degil obur gun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin degil obur gun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin degil obur gun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» viorel moldovan » fadik sevin atasoy » ask i virane » yesil » buraya cikart » elit sovenizmi » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » arabadaki vites koluna oturan bayan » biz kac kisiyiz » dark father » introduce a little anarchy » ying yang » ruyalarin kadini » kirmizi kahve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurt cobain silahi » bana niye selam vermedin diyen insan » ses cikarma » love is wicked » mercimegi firina vermek » yeke yeke » yenebilme ihtimali » eski sevgilinin arkasindan soylenen sozler » easy » kardinalist yaklasim » sari cizme » prototip » avignon tiyatro festivali » sansim olsa kiz dogardim » ali guncar