yarin bana sali gibi geliyor 

kapat
  1. iki delikanlının karşılaşmalarında senin yarin bana sali gunu geliyor alicam ifadesini gibi bir sonuçla kavga çıkartabilecek olan söz. * *
    #2779852 (imhotep, 02.01.2008 15:56)
  2. (bkz: yarın artık bugündür)
    #2779853 (hale yediler, 02.01.2008 15:56)
  3. (bkz: yarın bana çarşamba gibi geliyor)
    az kaldı . . .
    #2779858 (sustum, 02.01.2008 15:57)
  4. yine aynı, çalışmaktan haz etmeyen insanların, pazartesiye yükleyebilecek başka anlam bulamadıklarında, salıya yüklendikleri durumdur. bu kısır döngü böylece cumaya kadar sürer. mesela birazdan mutlaka, bugün bana çarşamba ya da perşembe günü gibi geliyor şeklinde anlamlı başlıklar da açılacaktır.
    #2779895 (Cyqne, 02.01.2008 16:04)

© 2008 - uludağ sözlük

yarin bana sali gibi geliyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yarin bana sali gibi geliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin bana sali gibi geliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nihat genc e saldirmanin dayanilmaz hafifligi » kulak karistiracagini kullanirken akildan gecenler » kafir kesen musluman kedi » recep in tavugu » fresh meat » medyadaki ergenekon destekcileri » kutsal kase » catlasa da patlasa da » igrenc espriler » musluman oldugum icin eksileniyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci