yarin bana carsamba gibi geliyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yarin bana sali gibi geliyor
  2. yarin kocam geliyor bana bugun oynas lazim
  3. gibi geliyor bana
  4. gibi geliyor bana yoksa suphen mi var
  5. bugun bana pazartesi gibi geliyor
  6. bana yarin sor
  7. bu dunya bana dar geliyor
  8. bu gun sana yarin bana
  9. sensiz yasamak zor geliyor bana
  10. bugun sana yarin bana

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarin bana carsamba gibi geliyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarin bana carsamba gibi geliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarin bana carsamba gibi geliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarin bana carsamba gibi geliyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» rs ne la » mete han » nokia 8210 » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » real love » yapilmis en aptalca dalginlik » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » scream » poisonx » sol framenin gulu » severek ayrilanlar » is arkadasindan hoslanmak » panta rei » bayan yazarlarin sozlukte ayriliga sebep olmasi » telsim tribunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran msn iletileri » ekmek kizartma makinesi » hans zimmer james newton howard » kendini bir bok sanan yazar » 15 kasim 2008 fenerbahce ankaraspor maci » beyin gocu » mucahit baykal » sevilay yukselir » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » ben aslinda yogum » dark father » crab dance » kadinlar seks icin cildiriyor » sozluk yazari olunca hede hodo ikilemesine tapmak » uludag sozluk te ibne kelimesinin mesru olmasi