yarimamen ne demek lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. abaza diyene abazan demek istedin herhalde demek
  2. banka karti demek nakit para demek
  3. izmir demek kitap okumak demek
  4. dindar demek yobaz demek degildir
  5. devrimcilik demek yerine inkilapcilik demek
  6. hay fayf demek yerine hi bes demek
  7. turk demek turkce demek
  8. ben demeyip biz demek varacagimiz yer duz demek
  9. arcelik demek yenilik demek
  10. demek isteyenlerin demek istedikleri

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarimamen ne demek lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarimamen ne demek lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarimamen ne demek lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarimamen ne demek lan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » derin ruh » umay » gemlik fayi » john mccain » arda turan » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » tumay » ayse sule bilgic » atletini donunun icine koyan insan » 7 kisilik sozluk » domine etmek » altinoluk » 6 » gereksiz eksileyen yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kill for you » yayli yatak » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » punto » hepimiz goril gibi killiyiz » topshop » denizde karizmayi cizen hareketler » dask » kafasi guzel entry giren yazar » ayrimcilik » hasta ruh » hayata dair ic burkan detaylar » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » kv