yarim vole 

kapat
  1. volenin yarısı. daha öğrenmesi gereken çok şeyi olan tam volenin yarısı. hastasıyım.
    #4049961 (time off, 05.10.2008 19:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim vole başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim vole ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim vole nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim vole. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mekandan ayri ayri ayrilmak » forever slave » celim » orospu cocuklugu » alternatif sirt yazilari » aydin » boxer yazilari » doktrin » sen bekle sen gec » ask » patik » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » hep bana rabbena » yakisikli futbolcular » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » armonia somers » besiktask » kendini bir bok sanan yazar » eskileri saklamayin » the great debaters » rab » bir an icin kimsenin entry girmemesi » kafkasli » zaman kekemeydi » mis kokulu osuruk » sehir isiklari » arkadasi kizlarin ustune itelemek » zevzek forum » nuri alco » kizlara deger vermek