yarim soz 

kapat
  1. yavuz bingol'ün sitemdir albümünde seslendirdiği parça. platonik iken dinlenirse şayet adamına nunagor, benden söylemesi.

Yanıma gel yar
    Sözümü duy yar
    Ben seni sevdim
    Halimi bil yar

Sen yüreğimdeki küskün çiçek
    Açmalısın bahar geldi diye
    Açmalısın çünkü ben

Sazımın teli özümün dili
    Ben seni sevdim
    Canımsın hey yar

Sen dilimdeki en güzel türkü
    Bende yaşarsın benimle yaşarsın

Ben seni sevdim halimi bil yar
    Gönlüme gir yar

Sen olmadan uçar mıyım
    Kanadım olsa bile
    Sen olmadan açar mıyım
    Baharlar gelse bile sen olmadan
    #3991048 (grand ekinoks, 21.09.2008 15:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim soz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim soz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim soz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim soz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haggar » deprem » yaran msn iletileri » aslinda bir konu var » kuru laf » killi erkekleri sevmeyen kizlar » yanlis anlasilmis sarki sozleri » the curious case of benjamin button » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » elit sovenizmi » how do you talk to an angel » yenicag » jakobenizm » fikirtepe » buraya cikart » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayalbaz » sivastopol sokagi » fotospor » silik hayta » supernatural » almadigi dersin sinavina giren adam » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » aydin » musette » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » turkiye nin en zeki kadini » bir fuck buddy im bile yok » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » eurimages