yarim senden ayrilali 

kapat
  1. Erzincan yöresi türküsüdür.

Yarim Senden Ayrılalı

Yarim Senden Ayrılalı,
    Hayli Zaman Oldu Gel Gel.
    Bak Gözümden Akan Yaşım,
    Ab-U Derya Oldu Gel Gel.

Böyle M'olur Küsüp Gitmek,
    Seni Seveni Terk Etmek.
    Haram Oldu Yemek içmek,
    işim Figân Oldu Gel Gel.
    #624987 (kara hilal, 11.09.2006 13:18)
  2. kul aşık bekler varmaya
    varıpta haber sormaya
    yetiş namazım kılmaya
    seni seven öldü gel gel.

diye tamamlayacağım müthiş hüzünlendiren türkü. Erkan oğur ve ismail hakkı demircioğlu, anadolu beşik adlı albümlerinde yorumlamışlardır. yüreklerimizi dağlamışlardır.
    #632829 (paradigma, 14.09.2006 01:38)
  3. (bkz: aşık daimi)
    #1172704 (postsinaptik golge, 18.01.2007 16:51)
  4. oguz aksaç'ın da başarıyla seslendirdiği türkü.
    #1975289 (diyonsos, 20.07.2007 22:41)
  5. kubat ın son albümünde enfes yorumladığı türkü.
    #2826972 (imhotep, 12.01.2008 12:11)
  6. bir sevgiliyi tekrar yanında istemenin en soylu çığlığıdır.

kul aşık bekler varmaya
    varıpta haber sormaya
    yetiş namazım kılmaya
    seni seven öldü gel gel.
    #3591418 (Dionysos, 28.06.2008 02:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim senden ayrilali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim senden ayrilali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim senden ayrilali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim senden ayrilali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran basliklar » armonia somers » kelimelerin efendisiyim » eku » yemek yerken sofrada birinin osurmasi » papagan baligi » elma sekerim » 60 » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » el ayari » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » endoktrinasyon » kaka » turk futbolunun dunyadaki yeri » personel servisinde uyuyan adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gelgelelim » kingdom dates » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » perde tutturgaci » anneler ogullarini affetmez » her aksam icmek » toni kroos » hazar lenkeran kulubu » sozluk yazarlarinin web siteleri » arda turan » attirmayi seviyorum » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » yabanci gelin » hayat sen ne cabuk harcadin beni