yarim saattir burda sizi dinliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yarim doktor candan yarim imam dinden eder
  2. sizi gidi yuzde 19 luk glu glu danscilari sizi
  3. ben sizi tanimadan once de sizi taniyordum
  4. 30 saattir bir sey yememek
  5. son bir saattir hic eksilenmedim
  6. 36 saattir uyumamis olmak
  7. 10 saattir online olmak
  8. yarim yarim yarilmak
  9. iki saattir konusuyoruz bir kere facebook demedik
  10. iki saattir konusuyoruz bir kere savas demedik

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim saattir burda sizi dinliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim saattir burda sizi dinliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim saattir burda sizi dinliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim saattir burda sizi dinliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cizgisini belli eden yazar » icine girilen kucuk kaygan delik » arkadasi kizlarin ustune itelemek » sevgilinin olmesi » bekir coskun » naftol » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » hat 4 » tahsildaroglu peyniri » feminist » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » fifi » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » zall » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » football manager 2009 » shownomercy com » uyumak istememek » yillik » terorist de insandir » yalnizlik » kadinligin 21 hikayesi » yoresel isinma » entry de reklam yapmak » yakisikli futbolcular » yaran msn iletileri » latife hanim » nur cintay akoz » turkiye nin en komik kadini » mao tun