yarim saat giderim ben o sahis buralardan degildir umariz 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (7 karakter daha uzun)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim saat giderim ben o sahis buralardan degildir umariz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim saat giderim ben o sahis buralardan degildir umariz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim saat giderim ben o sahis buralardan degildir umariz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim saat giderim ben o sahis buralardan degildir umariz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pote min les pote » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » yarock hasan » celim » sikilmis gotun davasi » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » oss 2007 » uludag sozluk tromso taraftarlari » abaza » houston rockets » muhabbetin agzina sictin » gelgelelim » yemekteyiz armagan » ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istese atom muhendisi bile olabilirdi » 41 » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » yemek yerken sofrada birinin osurmasi » ya rock ye rap » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ruyalarin kadini » vajina lakaplari » duvar » engin baytar » dresden bombardimani » sporcu sortunun gecirdigi evrim » cem mumcu » yaran videolar » erkekleri tavlama yontemleri