yarim penalti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. penalti yaptiran arif in penalti kullanmasi
  2. yarim doktor candan yarim imam dinden eder
  3. penalti gibi penalti
  4. yarim yarim yarilmak
  5. uc gol bir penalti
  6. hem penalti hem gol
  7. el var penalti
  8. hem gol hem penalti
  9. sag sol penalti gol
  10. why penalti why

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim penalti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim penalti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim penalti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim penalti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» soktum girdi » oktar babuna » witch is back » ilk gecesinde moderator olan yazar » avea ya acik mektup » kisisel ileti yazma sacmaligi » gecmiste alay edilen insana simdi asik olmak » zenci » hayata dair ic burkan detaylar » tostik » uc maymun » ugur dundar » fotospor » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » akbank in 1500 personelini isten atmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet hakan coskun » sorunlarini baskalarinin sorunlari gibi anlatmak » turk ailesinde salon kavrami » narsisizm » 25 agustos 2000 » ozledim » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » yengec dansi » kobrullah » the great debaters » turk futbolunun dunyadaki yeri » okuma yitimi » oss 2007 » seni tanidigim icin cok sansliyim » tijen par