yarim orc 

kapat
  1. orc: fantastik bir ırk

Yarım orc: yarı insan, yarı orcdur. Normal orclara göre daha zekilerdir.

Lâkin bana sormayın nasıl üremişlerdir. Hangisinin midesi kaldırmıştır * büyük ihtimalle hayvan oglu hayvan orc yaratığı insanı becermiştir...
    (ulfgar, 28.03.2008 04:34 ~ 04:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sinav kagidi » tutun cekin beni » vivendi » sol goruslu yazarlarin cemaatcilerle benzerligi » azrail e soylenmeyecek laflar » harbiyeli aldanmaz » anket acip bir bok yapmis havasina girmek » get up stand up » faction » kaan kural » halk » tayyip bizi kaosa gotur » kirkindan sonra azan erkekler » hacked by rte » yaran » youtube a erisimin engellenmesi » nickimden asagi monsingiladbah » itinayla kanarya tuyu yolunur » kurdistan bagimsizliga kosuyor » tarihini dizilerden ogrenen genclik » efes pilsen » barutyiyici » cabin fever » kizlarin sawyer a bayilma sebepleri » uludag sozluk » cikarinbeniburdan » serap yagiz » bkz yazarligi » ruyada tuvalete gercek hayatta yataga isemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa