yarim kalmis sozcukler 

kapat
  1. KEŞKE tamamlasaydım dediğinizdir, bazen acıtır sizi, söyleseydim de şu anda kalmasaydı içimde dersiniz bazen...bazen de böylesi iyi neyse dersiniz...
    #3563095 (crazyhodja, 20.06.2008 20:06 ~ 20:13)
  2. bitirilse de bitirilmese de bir şey değiştirmeyecek sözcüklerdir...

neden demeyi çok isterdim. bir daha görmedim o günden sonra. göreceğime inanıyorum bir kez daha ama ona bunları söyleyecek kadar değer verebilir miyim bilmiyorum. yarım kalsın neyse.. tamamlansa büyüsü bozulur zaten.
    #3563111 (ParaNtez, 20.06.2008 20:10 ~ 20:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim kalmis sozcukler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim kalmis sozcukler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim kalmis sozcukler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim kalmis sozcukler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» trt radyo 3 » fenerbahce nin derbilerdeki basarisi » ajansspor com » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » bir ogrenci sigarasi olarak winston » drop it like it s hot » mandalinam » yabgu » goksel yucel » turk askeri teroriste teslim olmaz » tayyibim sagolsun » gelenege isyan da gelenekseldir » gecmeyen hickirik » trollere duyulan yapmacik nefret » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tarihteki unutulmaz ayarlar » sozlukte populer olma kaygisi » rauf versan » like a bird » fleissig » ataturk yasasaydi yargilanirdi » oss 2010 » siyasi kimligini bulamayan insan » hatalariyla sevmek » biyopolitik » bir baslik daha acarsan vururum » sozluktekilerin zeka ortalamasi » almanyada bulunmus yasli amcalar » mao tun » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm