yarim kalan ruyayi gormek icin yeniden yatmak 

/ 2
kapat
  1. Çok nadir de olsa başarabildiğim fakat olayın akışının malesef değişime uğradığı durumdur.
    #2902285 (phoenixxx, 27.01.2008 02:27)
  2. zamanında -ki o zamanlar çok zaman önceydi- düşünmedim değil keşke rüyalara yarım kaldığımız yerden devam edebilseydik diye. hangi uykudan kalkış gerçek kalkış hangi uykuya dalma gerçek hayata dalma karıştırırdık böyle acayip bir şeyler olurdu.

(bkz: anne onlar manyak olmuş bende onlara na ayak uydurum)
    #2902299 (lost control, 27.01.2008 02:31)
  3. (bkz: başladığın işi bitirmek)
    #2903929 (mourn, 27.01.2008 16:36)
  4. erkişi,hayatında görebileceği en güzel üç beş hatundan birisini rüyasında ayarlamıştır. işin zahmetli olan kısmı mum,şarap,klasik müzik faslı atlatılıp.tam işin en heyecanlı kısmı; yatağa hatun atılmıştır ki.reel hayattan anne seslenir.

+oğlum kalk hadi kahvaltı hazır,işe geç kalacaksın.
    -anne ne işi ya biz burda hatunu götürüyoruz. sen işten bahsediyorsun.
    +ne hatunu.başına mı vurdu oğlum.manyakmısın sen.
    -hatun diyorum şarap marap ne çabuk sabah oldu.
    -has siktir rüyaymış.anne yapılır mı bu ya.insan biricik evladına bunu yapar mı ya.
    +ne yaptım oğlum kahvaltı hazırladım sana.
    -anne dur ben 10 dakika daha yatayım az sessiz ol.on dakikaya dönerim.
    + iyi yat zıbar.işe de ben giderim senin yerine artık.
    -off anne off.gitti gül gibi hatun,artık rüyamda bile göremem.
    #2904095 (oylesine, 27.01.2008 17:17 ~ 17:18)
  5. bilincin açılma anında, gördüğünüz rüyanın çok zevkli olması sonucu uyanmayı istememek fakat uyandığının farkına varıp yeniden uyumaya çalışmak. çok şanslıysanız kaldığı yerden devam edebilir ama genellikle hüsranla sonuçlanır.
    #3268116 (gelberiyargelberi, 14.04.2008 10:36)
  6. (bkz: ben denedim oluyor)

yanlız uyandıktan sonra hemen uyumanız lazım. nasıl uyancamki diyosanız saat 4 5 6 ya alarm kurun, çalınca sikiöremlannölü diyip alarmı kapatın. eğer uyumadan önce rüya görüyorsanız devam edecektir. hee diceksiniz ki neden uyandırıyorum kendimi hepsini göriyim rüyanın. efenim ben bir de yine uyumadan önce rüya görcem yine diyerekten kendimi şartlandırdım ve gördüğüm rüyanın rüya olduğunu fark ettim. güzel bi his. yürürken sanki yer altınızdan kayıyor filan.
    #3275967 (yat yat yat ahlak polisi, 16.04.2008 01:10)
  7. sonucu merak edilen yada mutlu olunan rüyaya devam edebilmek için uyumaktır. bütün düşüncelerden sıyrılıp rüyayı başından sonuna kadar hayal etmekle başarılabilir. *
    #3275989 (bla bla, 16.04.2008 01:15 ~ 01:16)
  8. rüyada muhtemelen aşık olunan kişi görülüyordur,uykudan uyanıldığı zaman bir pişmanlık,bir üzüntü duyulur.tekradan aynı rüyayı görmek için uyumaya çalışılır.
    #3276031 (bodysuha, 16.04.2008 01:28)
  9. mümkündür, memory card taktırın oluyor; ben denedim oldu.
    #3276044 (grand ekinoks, 16.04.2008 01:30)
  10. 2 kez yasadigim durumdur. ikisinde de gercekten kaldigim yerden devam etmistir. kasmamak lazim, kovalamamak lazim yoksa kacarlar.
    #3276792 (mutlulugun ta kendisi, 16.04.2008 11:04)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim kalan ruyayi gormek icin yeniden yatmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim kalan ruyayi gormek icin yeniden yatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim kalan ruyayi gormek icin yeniden yatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim kalan ruyayi gormek icin yeniden yatmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» susmak » nur cintay » oz kizina tecavuz eden baba » yaran fikralar » become a legend » sone » yilanlarin ocu » the big bang theory » denize kaka yapmak » mozart kv » el camino » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » entry ye cevap niteliginde entry girmek » naginata » online olanlari alt alta okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yade » justin timberlake » bim in insanliga kazandirdiklari » bu hesap sorulacak » ahmet hakan coskun » hayal kahramanim » gele atmak » cernobil » icine girilen kucuk kaygan delik » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » surucu kursu » uludag sozluk te oylama rezaleti » chopper » gelin kaynana diyaloglari » olympiakos