yarim derdini ver bana 

kapat
  1. ilkay akkayanın unutma adlı albümünde çok güzel seslendirdiği bir türkü.

yarim derdini ver bana
    dermanın olayım senin
    bülbül gibi cemaline
    aşığın olayım senin

dost yak beni yandır beni
    aşk elinden kandır beni
    sarhoşum ayıktır beni
    mestanın olayım senin

can kuşunu bana uçur
    aşk elinden bade içir
    hırka ile şaldan geçir
    üryanın olayım senin

seyfullah der benim hocam
    kendinden ayırma nice
    kah gündüz kah gece
    mihmanın olayım senin
    #4073125 (Adako, 11.10.2008 08:57)
  2. tam tersi için ;

(bkz: benim derdim senin olsun)
    (bkz: aşk içinde)
    #4073145 (kombinasyon, 11.10.2008 09:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim derdini ver bana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim derdini ver bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim derdini ver bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim derdini ver bana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» linger » zenci » reserve requirements » kizlara deger vermek » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » biyopolitika » atilla saral » kisisel ileti yazma sacmaligi » entry ve nick uyumu » nurhak k » winniethecrusher » tarihteki unutulmaz ayarlar » garanti nin 2009 da 40 yeni sube acmasi » cencen » hat 4 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wbc » keske stadyumda da spiker konussa » cinas » fifi » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » kurdun gelini » masturiler » fenerbahce sukru saracoglu stadi » ergen e kon teror orgutu » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor » gelin kaynana diyaloglari » denizde karizmayi cizen hareketler