yarim bilet 

kapat
  1. tam biletin yarısır. büyük ikramiyenin yarısını alacağınıza işaret eder eğer sahipseniz. ve de fiyat olarak ta kelime anlamıyla olduğu gibi tam biletin yarısı fiyatındadır.
    #2773315 (puLLuk, 31.12.2007 23:31)
  2. tam biletin yarısıdır. değil büyük ikramiyenin yarısı amarti bile alamayacağınıza işaret eder sahipseniz. fiyat olarak da tek kuruş etmez. zira milli piyango idaresi üzerinde tahrifat yapılmış veya bir parçası kopmuş biletlere ikramiye ödemez. yutmazlar! ulan koca biletin yarısı yok be!
    #2773357 (moooooon, 31.12.2007 23:37 ~ 23:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim bilet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim bilet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim bilet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim bilet. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hatun yazarlara saldiran yazarlar » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek » insan dusunen bir hayvandir » sozlukte abartilan seks muhabbeti » the first cut is the deepest » trollere duyulan yapmacik nefret » scream » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » quantum » sivastopol sokagi » toni kroos » easy » diversification » patik » kufurlu entry den urken ana kuzusu yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgili de olsa insan hayvandir » mahalle maci » turkiye nin en gereksiz unluleri » kv » chp logosu desenli carsaflar » sikayetvar com » veli kucuk » kurt cobain ve genc siviller » crab dance » donanma kupasi » internet solculugu » basibozuk » selcuk universitesi » var misin yok musun » mazhar alanson