yarim anu ben aglarim 

kapat
  1. yunus emre şiirlerinde geçen bir mısra. şiirin tamamını hatırlasam da aklımda kalan tek şey bu. biraz daha türkçeleştirirsek eğer "sevgilimi hatırladığım zaman ağlarım" gibi bir anlam ihtiva eder. şiir her akla geldiğinde bu büyük insanın aşk olayında aldığı başdöndürücü merhale karşısında insan şapka çıkarır. evet. sen nasıl bir aşık olmuşsun ki maşukunu hatırladığında hemen ağlıyorsun? gerçekten müthiş.
    #4073134 (uvjb, 11.10.2008 09:06 ~ 09:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarim anu ben aglarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarim anu ben aglarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarim anu ben aglarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarim anu ben aglarim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» merdumgiriz » kirac » robinson crusoe ve cuma » tosbaga » chaotic good » sevdicegin ruyasinda olmak » bir baslik daha acarsan vururum » doktor yazarlar » dogum gunu pastasinin ustune yazilabilecekler » nuri pakdil » melina nin bustu » dask » esantiyon » ozge ozsagman » zihin jimnastigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cem mumcu » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » fifi » tansas » amsterdam » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » sari cizme » kismetse devrim de yapacagiz hamdolsun » ayrilik teni » gece vakti disarda gezen kiz » yarock hasan » yalcin kucuk » kim smith » yabgu » pasta kesmek