yarilma meraklilari 

kapat
  1. toplam iki bilemedin üç başlığı olan ve bu başlıkların tamamının da 'yarma' eylemi içeriğinde olmasından endişelenmeyen insanlar...
    Yaran entryler
    Yaran başlıklar
    Yaran diyaloglar
    Yaran msn diyalogları
    #2907852 (zican adam, 28.01.2008 14:27)
  2. kafayı yaranla yarmış,içine bade koymuş yazarlardır.
    herseye yaran yazan yazarlar
    #2908002 (naturalboy, 28.01.2008 14:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarilma meraklilari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarilma meraklilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarilma meraklilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarilma meraklilari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir fuck buddy im bile yok » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » oznur kalender » 16 kasim 2008 as roma lazio maci » nedeni anlasilmayan uc sey » 29 eylul 2005 galatasaray tromso maci » uyurken sutyen takmayan erkek » oy vermeye eli yanasmayan yazar » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » kac kisiyiz lan biz » balik burcu erkegi » obama nin atalari turk asilli » orospu ruh » yaran diyaloglar » parliament aqua blue icen ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bayhan gurhan » nostalgiaplatz » adanali » fikirtepe » galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » sorunlari seviserek cozmek » keske stadyumda da spiker konussa » tayyibim sagolsun » 6 » gemlik fayi » eski koye yeni lanet » donanma kupasi » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » can t stop