yariling 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yari ingilizce yari turkce konusan loser tipler
  2. yari ingilizce yari turkce magaza isimleri
  3. terim yari imam yari asker cavusu
  4. ilk yari sizden ikinci yari bizden
  5. yari yorgan yari pehlivan efsanesi
  6. yari akiskan her madde yari yapiskandir
  7. yari ingilizce yari turkce basliklar
  8. yari arapca yari turkce konusan tip
  9. yari sozelci yari sayisalci olmak
  10. yari ingilizce yari turkce

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yariling başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yariling ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yariling nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yariling. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ilahilerin arabesk tadinda bestelenmesi » cocukken yapilan salakliklar » kirli sepeti » inheritance vice » junior reklam yazari » nukleer » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » bir gunluk olarak sozluk » catania calcio » zweistein » aksak tirtil cumhuriyeti » quantum » elazigspor » cassio » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gelenege isyan da gelenekseldir » pati cekmek » sone » witch is back » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » otobuste sadece kendi yaninin bos kalmasi » erciyes » galatasaray in ezeli rakibi » durduk yere pasta kesmek » ataturk yasasaydi yargilanirdi » nasil yapmali » erkekleri tavlama yontemleri » abhaz » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » materyalist bunyelere atilan tokat