yarilcik burda 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ve burda
  2. burda
  3. sen burda bir yabancisin
  4. bir ordayim bir burda
  5. nooldu lan burda
  6. ne oluyo lan burda
  7. aile var burda
  8. tek kral var o da burda
  9. bu is burda biter
  10. ben sensiz burda

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarilcik burda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarilcik burda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarilcik burda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarilcik burda. Copyright of the articles are belong to their authors.

» futbol sadece futbol degildir » galatasarayli olup caktiranlar » garabet » kurt cobain silahi » yaran okul muduru laflari » futbola siyaseti karistirmak » hocalarin gaflari » 20 lerde cocuk olmak » rei » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » sozlukteki galatasaraylilar » the edge of love » nurhak k » yemekteyiz hasan » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevmek » sengul hamami » ozdemir ince » uludag sozluk tromso taraftarlari » heart » ulker coko misket » boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak » haggar » kuresel kriz » ayni kelime uzerinden seri entry giren ruh » ayrilik » ayrilik kolay mi » yaran fikralar » olanca » dask