yarilan smiley 

kapat
  1. msn messenger'ın orijinal smileyleri arasında ağzını gere gere gülenler bile olmasına rağmen , yarılan cinsten bir smiley yoktur. bu nedenledir ki konuşmalar arasına eklemek için messenger kullanıcıları tarafından ondan bundan alınarak literatüre geçirilmesi farz olan smileydir. kimisi gıcıktır , kimisinde pislik imajı vardır , kimisinin dişi çürüktür ,kimisi ise yerlerde sürünür.

yarilan smiley, insanin kendisine yakisani giymesidir.
    insanin kendisine yakisani giymesi ise ----> http://img526.imageshack.us/img526/387/samibz9.gif dir. *
    #1821057 (aby, 25.06.2007 20:29)

© 2008 - uludağ sözlük

yarilan smiley başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yarilan smiley ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarilan smiley nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entrye mesaj demek » ahmet altan i savunmak » bluevelve » cisi gelince tutmaktan zevk alan adam » aybars lebib » demokratik seks partisi » seni seviyorum diyene olcu birimi sormak » yar saclarin lule lule yar benzemisin gotume » kel babanin jole suren cocuguyla imtihani » ozgur sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games