yaril yaril bittim be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oldum bittim bittim ben
  2. bittim
  3. bittim sabunu
  4. bittimse bittim
  5. senden sonra ben de bittim
  6. okul bitti ama ben de bittim
  7. vizeler bitti ben de bittim modu
  8. ben de bittim askin bittigi yerde
  9. beni bitiremezsiniz cunku ben zaten bittim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaril yaril bittim be başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaril yaril bittim be ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaril yaril bittim be nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaril yaril bittim be. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dr cureklibatur ve bay arkin » jainizm » sisirdim abdominalleri » uludag sozluk moderasyonu » is arkadasindan hoslanmak » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » emotion fresh bouquet » bilgisayariyla konusan insan » kurtler uzerine tezler » kyriakos papadopoulos » mustafa rakim efendi » yilbasi kutlamak » platonik ask » kose yazarligi yapmak » ikea ya gitmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » levis reklamlari » roma » chaotic good » yasamlarin benzerligi » yeni baslayanlar icin tematik mode » sikilmis gotun davasi olmaz » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » bekir coskun » yavsak ruh » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » yasar anter » schweppes indian tonic water » karman corman » arti oy vermenin huzuru