yarik 

kapat
  1. yarılmış halde bulunan, yarılmış, kesik.
    (bkz: karniyarik)
    #431523 (asiti kaçmış kola, 16.07.2006 16:10)
  2. hamile sonrası bayanlarda oluşan çizik,çatlak... işte herneyse. hızlı büyüme sonrası ergenliktede olabilir. geri sönmesi muhtemel olmamakla birlikte, görüntüsüde hiç hoş değildir. şişman insanlarda da görülür, kilonun boya ters orantı göstermesi halinde de çıkar.(hayır kendimden biliyorum ve her gün bir yenisi daha ekleniyor)

(bkz: serzenis)
    #2047879 (deeP prog, 01.08.2007 00:19 ~ 01:02)

© 2008 - uludağ sözlük

yarik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 0 alacagim diye aglayip 95 alan kiz » yolcu olmak » editle entry sildirmek » 90 larda cocuk olmak » tom ve jerry gibi iyi anlasan yazarlar » discovery world » serenity » mahmut nedim hazar » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » en az uc emo dogurun » oturma musadesi » anadolu universitesi » my little pony » are you manager » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayattaki kucuk mutluluklar » dunya kupasinda takim tutmamak » mazonit » su icerken agizdan cikan garip ses » sirf kiz kesmek icin kardesini sinava goturen abi » eski sevgilinin dogum gunu » var misin yok musun yarismacilari » in perfect harmony » facebook » her sag gorusluyu gizli abazan zanneden yazarlar » aktif aramalar » classroom 3 » emirst » semice » hunharca isemek istemek