yarida kalan 

kapat
  1. Ah o yarıda kalan öpüşlerin ateşi,
    Kalplerimizi yakan,
    O serin akşamlarda koşarız deli gibi
    Mahvoluyoruz ağlamaktan,
    Bulamayız o yeri.

Kaç kere yarım kaldı. Kaç kere... sarmaş dolaş,
    Ben râşeler içinde.
    Arzu içinde yanan dudaklarımda telâş,
    Seninkilerde telâş...
    Olmayacak bugün de.

Bir tek defa öpüşsek şöyle bir kana kana
    Rahat ölebiliriz.
    Ateş çağırıyor bak, gitmek lâzım o yana.
    Neden daha acaba biz
    Vakit geçirmekteyiz?

endre ady
    #2587346 (mulayim, 13.11.2007 20:14)
  2. bitmesi gerekmeyen pek çok şey gibi erkenden biten.
    ben bana dememiş miydim halbuki?
    #3613513 (nickless cage, 03.07.2008 12:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yarida kalan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yarida kalan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yarida kalan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yarida kalan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tsg 1899 hoffenheim » biz kac kisiyiz » arkadasi kizlarin ustune itelemek » sezin akbasogullari » selim kurtulan » bas ortusu » zeka » hastayken burundan gelen islik sesi » cocukken yapilan salakliklar » ankara universitesi hukuk fakultesi » buyulu gercekcilik » calisilmamasi gereken sinavlar » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » tve » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yuz maskesi » fok katliami » galatasaray in ezeli rakibi » kisa yoldan olum teknikleri » olcay baykal in tesetture girmesi » avignon tiyatro festivali » ozledim » arda turan » taygun erdem » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » bim in insanliga kazandirdiklari » headshot » tematik yazar » trabzon arena