yari sozelci yari sayisalci olmak 

kapat
  1. lise 2 de hergün küfrede küfrede, sürüne sürüne kapısında mf yazan sınıfa girerek koskoca bir yılı heba edip son sınıfta ailenin bütün itirazlarına rağmen tm ye geçmektir.
    #595561 (haziran, 31.08.2006 18:27 ~ 18:28)
  2. hiçbirini tercih etmemeniz sonucu sorunun ortadan kalkmasıdır.
    #595578 (no promise, 31.08.2006 18:31)
  3. genellikle eşit ağırlıkçı olarak tabir edilen insan şekli
    #595607 (fewzi1907, 31.08.2006 18:40)
  4. bu durum genelde ortalama anadolu liselerinde okuyanların başına gelir.onuncu sınıfa geçen öğrencilerin çoğu sayısal'a geçer,tm'ye yollananlara okulun yeni hababam sınıfı gözüyle bakılır,müdür yardımcısına ben tm'ye hatta sözel'e geçeyim dendiğinde (genelde sözel sınıfı yoktur bile)"ne işin var lan senin orada,bak ne güzel ortalaman da iyi,yetiyor sayısal'a" yanıtı alınır.dumurdan dumura sürüklenerek iki yıl okunur.sonra iş inada bindirilerek artık tm'ci değilim ulan ben denip her türlü matematik-fizik bilgininin yaşamöyküsü okunur.tübitak bilim kitapları alınır.yavaş yavaş bünye tamamen fen bilimleri kıvamına getirilir ama geceleri gizliden gizliye rusya'nın yeni avrasya politikaları üzerine makaleler okunması engellenemez...
    #595711 (MSARPD, 31.08.2006 19:25)
  5. ortaya karısık olmaktır. her iki dilden de konusabilmektir.
    #2160796 (kadavra, 19.08.2007 17:26)
  6. bazen de hiçbiri olamamak.
    #3186192 (araf, 24.03.2008 22:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yari sozelci yari sayisalci olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yari sozelci yari sayisalci olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yari sozelci yari sayisalci olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yari sozelci yari sayisalci olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» olympiakos fc » richard dawkins » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » yilanlarin ocu » jose del solar » issizlik » catania calcio » kurt cobain hirkasi » gelin kaynana diyaloglari » fahise ruh » kabrero » yeni devrimcilerin her hareketinin falso olmasi » tukenecegiz » laikci aforizmalar » john mccain » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matrixxx reloaded » tasaklarim » 25 agustos 2000 » barcelona » biat etmek » erekte olmak icin yer arayan erkek » new star soccer 4 » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » nurhak k » turbo » gecmeyen hickirik » sacmalamada sinir tanimamak » olenle olunmez » 8888888888888888888 » yemek yerken sofrada birinin osurmasi