yari soy metal 

kapat
  1. bakir(cu), civa(hg), gumus(ag) ün yer aldığı gruptan herhangi biridir.

(bkz: aradığınız ukteye su an ulaşılamıyor)*
    #277721 (scarface, 25.05.2006 17:22)
  2. (bkz: tam soy metal)
    #277723 (MANSON, 25.05.2006 17:23)
  3. tamamen metallerin arasına fitne ficur salmak amaclı,dıs mihraklar tarafından uydurulmus,ne acıdır ki benimsenmis bir deyistir..bu politikanın en somut meyvesi (bkz: ametal) sozcuugu
    #359855 (ombudsman, 20.06.2006 02:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yari soy metal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yari soy metal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yari soy metal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yari soy metal. Copyright of the articles are belong to their authors.

» iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » okuz ruh » 85 li misin lan » turk beyniyle uretilmis super cumleler » sanri » mercedes b serisi » erekte olmak icin yer arayan erkek » kuresel kriz » aqua quorum » lynyrd » selcuk universitesi » good dua » biat etmek » terminator the sarah connor chronicles » arda turan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » selcuk sahin » kim arti oyladi lan beni » wbc » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » bir an icin kimsenin entry girmemesi » richard dawkins » onurude » football manager 2009 » hamidiye alaylari » cemal hunal » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » sebepsiz icilmez » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » erkek korkulari » nisaiyeci