yari akiskan her madde yari yapiskandir 

kapat
  1. akışkanlıkla yapışkanlık birbirinin zıttı olduğu için doğru olan önermedir. misal bir sıvı yüzde 30 yapışkansa yüzde 70 akışkandır gibi. *
    #1598363 (freedean, 02.05.2007 13:55)
  2. (bkz: sperm)
    #1598376 (kel kör kirpi, 02.05.2007 13:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yari akiskan her madde yari yapiskandir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yari akiskan her madde yari yapiskandir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yari akiskan her madde yari yapiskandir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yari akiskan her madde yari yapiskandir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendi sildiklerim » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirma » sevilay yukselir » streng » avsa » susmak » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » turkiye nin bir suc ulkesi olmasi » temel demirer » soktum girdi » barack obama turkmus » pipi lakaplari » superman vs he man » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mikrofon sungeri » oz kizina tecavuz eden baba » dunyanin en seksi kadini » darryl roberts » berk oktay » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » seks » ustad » papagan » kara carsafli chp liler » alanya daki abazanlar » migfer » the notebook » bir tikkynin namaz kilmasi » nabiz