yargitay baskanini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. genelkurmay baskanini basbakanin secmesi
  2. sinif baskanini tanimayan talebe
  3. baskanini tuvalete kilitleyen futbolcu
  4. tayyip erdogan in belediye baskanini azarlamasi
  5. amerikan baskanini kacirip midye istemek
  6. rize baskanini arayan galatasarayli yonetici
  7. genelkurmay baskanini ordu sanan zihniyet
  8. genelkurmay baskanini rusvet almakla suclamak
  9. yargitay
  10. yargitay bassavcisi

© 2008 - uludağ sözlük

yargitay baskanini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yargitay baskanini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yargitay baskanini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sakal trasinda dilin yeri ve onemi » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » gemicik » langaza » halklar kardestir lan cahil aptal » goncagul sunar » sabetay sevi » kompleksiz insan » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » ahmet altan » okul zilinin requiem for a dream ile calmasi » balikesir » belki ustumuzden bir rus gecer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ucakta aglamak » hayatta anlik mutluluk veren seyler » kemerlerinizi baglayin » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » hot spot » lost » parallel synchronized randomness » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » radyo sol » msn de aglamak » terzi nikola » cocuklar duysun lan artik » bon iver tarzi baslik acma rehberi » herkes bir hava