yargisiz infaz 

kapat
  1. fiilin sahibine sorgu sual etmeden kendi fikirlerine göre muamelede bulunmak.
    #182062 (palta, 19.04.2006 18:03)
  2. - abi metin çok içine kapanık yaw
    + ipne olm o boşver onu
    #182071 (TTTDDD, 19.04.2006 18:05)
  3. En tipik örneği demokratik(!) bir katliam olan linc.
    #182107 (italiano, 19.04.2006 18:14 ~ 11.05.2006 23:35)
  4. tanımadan büyük bir önyargı beslemek, kötülemek, hakkında iyi şeyler düşünmemek, yargılamadan adam asmaya kalmak.
    #233188 (asiti kaçmış kola, 11.05.2006 23:32)
  5. şu anda bazı kişilerin sadece bir kişiyi günah keçisi seçmesiyle ve bilmedikleri bir sürü oyun olduğu halde buna devam etmeleri. ben sadece olayları tek bir bakış açısıyla bakan şahıslara üzülüyorum. çünkü etrafınıza iyi bakın, orda çok oyun olduğunu göreceksiniz.
    #412659 (kacak kelebek, 10.07.2006 21:05)
  6. orhan gencebay'ın geçen hafta çıkardığı albümünün ismi.albümdeki şarkılar ise şöyle;
    1-bugun senin dogum gunun
    2-gulunce daha guzel
    3-mubarek
    4-besmeleyle basla
    5-askin hesabi olmaz
    6-yargisiz infaz
    7-yenecegim kendimi
    8-sensin benim cilegahim
    9-gunesimsin
    10-soylenmedik soz kalmadi
    #1070648 (darkness nights, 28.12.2006 16:18 ~ 16:29)
  7. orhan gencebay şarkısı.
    UNUTMADIM SENi UNUTAMIYORUM
    ARADIM HER YERDE HiÇ BULAMIYORUM

SEN BENi AŞKIN DARAĞACINDA BIRAKIP GiDERKEN
    BEN SANA YAPMA BUNA YARGISIZ iNFAZDIR DERKEN
    HiÇ Mi ACIMADIN AŞKIMIZI iDAM EDERKEN
    iNANAMIYORUM KABUL EDEMiYORUM

SEN ELiNiN TERSiYLE iTTiN BEN AĞLIYORKEN
    SENi SEViYORKEN CAN VERiYORKEN
    AFFETMiYORUM AF EDEMiYORUM

YA BENDEN BIKTIN YA BiR HATA YAPTIN
    YA BiR iFTiRANIN ÇAMURUNA BATTIN

iSTEMiYEREK BELKi DE BENi BiR PULA SATTIN
    ANLAŞILAMAYAN NE VARSA HEP KENDiN YARATTIN
    SÖYLEDE BiLEYiM SUÇUMU SANA ACABA NE YAPTIM
    ANLAYAMIYORUM ANLAMIYORUM

HiÇ Mi ACIMADIN BANA BENi iDAM EDERKEN
    SENi SEViYORKEN SANA AĞLIYORKEN
    AFFETMiYORUM AFFEDEMiYORUM
    #1070730 (darkness nights, 28.12.2006 16:37)
  8. + owh şu hatun ne sugarmıs lan amma si.erim ben onu haa
    - kim ulan ?
    + bak surada beyazlının yanındaki*
    - hmm bizim muradiye
    + ha?
    - ayarlıym mı?
    + s.ktir et
    #1904095 (hayatin anlamini cozen bilge, 10.07.2007 22:10)
  9. (bkz: kaba ayar)
    #2060705 (meister writer, 03.08.2007 02:21)
  10. * (bkz: rendition)
    #3177911 (kisladankampuse, 22.03.2008 22:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yargisiz infaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yargisiz infaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yargisiz infaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yargisiz infaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » uludag sozluk ten soguma nedenleri » zaman kekemeydi » attirmayi seviyorum » tuba06 » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » kenneth andersson » nuri pakdil » alev » beyaz muslumanlar » elit sovenizmi » dokunulan heykelin birden canlanmasi » yilbasi kutlamak » karinin evi terketmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » hayal alemi » nostalgiaplatz » keske stadyumda da spiker konussa » cekirdeksel » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » musliman » serra mall » yaran facebook gruplari » akasya asilturkmen » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » gece » olympiakos » eksiltmek » engin baytar