yargila 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. beni de yargila 301
  2. beni tarihle yargila
  3. beni entry mle yargila
  4. nickimle anla beni entrylerimle yargila

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yargila başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yargila ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yargila nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yargila. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denizbank » el camino » semih senturk » dalli gullu » fok katliami » smothered mate » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » birbirine benzeyen unluler » tahta kola kasalari » kurt » kirac » entry de reklam yapmak » pvh19 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali guncar » merve yi tavla » meds » sevgili de olsa insan hayvandir » yapilmis en buyuk aptallik » hamidiye alaylari » ikimiz bir fidaniz » kal vas flam » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » memeler bas kaldirmis » sphere » bisiklete tecavuz eden adam » yemekteyiz armagan » ozgurlugun hissedildigi anlar » henry kissinger