yargida bagimsizlik 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yargida aklanmak istiyorum
  2. yargida algi ve zihniyet kaliplari
  3. yargida kadin erkek esitsizligi
  4. herhangi bir yargida bulunmayan insanlar
  5. sonuclanmamis bir dava icin kesin yargida bulunmak
  6. bagimsizlik
  7. tam bagimsizlik
  8. bagimsizlik gunu
  9. bagimsizlik bagimliligi
  10. bagimsizlik yuruyusu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yargida bagimsizlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yargida bagimsizlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yargida bagimsizlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yargida bagimsizlik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mete tuncay » kreatif yazar » hatun yazarlara saldiran yazarlar » tarnally » fewzi1907 » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » drop it like it s hot » turbo » saadettin teksoy » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » avignon tiyatro festivali » ekspertiz » ayrilik kolay mi » gokhan gonul dostlari » sebepsiz icilmez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nisaiyeci » mandalinam » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » okuz ruh » naro » bana niye selam vermedin diyen insan » haftada 1 paket sigara alip gunde 1 paket icmek » box to box » yillarca bok atip bir gun converse giymek » el ayari » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » gitmek ve gelmek arasinda » bandira » sikilmis gotun davasi » hattat yusuf sezer