yardirmak dedikleri bu olsa gerek 

1. (bkz: yardıray abi)
    #2182313 (yaralimasalcocuklari, 23.08.2007 05:06)
  2. kendini karpuz zanneden kişilerin damdan atladiktan sonra parcalandiktan sonraki halini gören kişinin kullanacaği söz öbeği.
    #2182317 (mulayim, 23.08.2007 05:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardirmak dedikleri bu olsa gerek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardirmak dedikleri bu olsa gerek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardirmak dedikleri bu olsa gerek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardirmak dedikleri bu olsa gerek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kabrero » soktum girdi » hayat sen ne cabuk harcadin beni » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » nuri pakdil » ege universitesi ogrenci koyu » gitmek ve gelmek arasinda » severek ayrilanlar » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » gelin kaynana diyaloglari » ben tovbemi geri aldim » iman » avea ya acik mektup » kiz hepsi senin mi » tematik yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » meds » ayse sule bilgic » sol framenin gulu » adanali » head and shoulders » bana niye selam vermedin diyen insan » reserve requirements » elma sekerim » zaman kac yasinda » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » pipi lakaplari » cernobil » elhamdullilahi rabbul alemin » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » turkiye de sokakta kalmak