yardiran anketler 

kapat
  1. yardırmış anketledir.*
    gibi: kucukken sevilen seyler
    #1127190 (insan, 09.01.2007 02:15 ~ 02:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardiran anketler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardiran anketler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardiran anketler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardiran anketler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» son osmanli vs son samurai » lord henry wotton » teoremsel » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » hedge fonlar » basliklari alt alta okumak » aclik kader olamaz » head and shoulders » birinci hudaverdi » sozluk yazarlarinin web siteleri » keske stadyumda da spiker konussa » 1908 » pippa bacca » garabet » kara carsafli chp liler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ses cikarma » susmak » 3 hurel » zweistein » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » yhunuss » yeter olsun dinci yayincilar » hayalet gise » tool dinliyorum cok coolum abi » yusuf sezer » anka mall » mirc taki erkek nickleri » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9