yardimiyla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ip ve kapi yardimiyla dis cektirmek
  2. kakayi got yardimiyla kesmek
  3. sozluk yardimiyla msn almaya calisan erkek
  4. lahmacunu catal bicak yardimiyla yemek
  5. tabure yardimiyla namaz kilan insan
  6. renkler yardimiyla yalani ufak gostermeye calismak
  7. hakem yardimiyla alinan galibiyeti sahada kutlamak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yardimiyla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yardimiyla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardimiyla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yardimiyla. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kiyamet gunu gazete mansetleri » kill for you » osurmayan kalmasin » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » reflation » uyurken sutyen takmayan erkek » cok sikismisken esofmanin ipinin dugumlenmesi » entry de reklam yapmak » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » hayat arkadasini bulmak » kv » ayrildikdan sonra sevgilinin umursamamasi » webcam acan kizin cirkin cikmasi » cok guzel hareketler bunlar » derin ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » suleyman okudan » elma sekerim » futbolcu » bana niye selam vermedin diyen insan » dunya bir gundur o da bugundur » bugun e basacakken faka basmak » the terminator » fok baligina vok baligi demek » toni schumacher » nil burak » armonia somers » damak tadima uygun degildi » ogretmen » yalnizlik » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi