yardimci 

kapat
  1. işleri kolaylaştıran, yardım eden kişi.
    (bkz: yardimci hakem)
    (bkz: office yardimcisi)
    (bkz: ilkyardimci)
    #360919 (asiti kaçmış kola, 20.06.2006 15:44)
  2. kadıköy'de bir dershaneydi bir dönemler, akmarın hemen karşısında.
    #360927 (ireland, 20.06.2006 15:46)

© 2008 - uludağ sözlük

yardimci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yardimci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yardimci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ketoral » nargaroth » kurt » seri eksi oy veren ibnenin tovbe etmesi » patronun ogluyla yatmak » yildiz futbolcunun genelde cirkin olmasi » ali demirsoy » helal olsun dedirten entryler » opendns » le notti di cabiria a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games